Het verhaal van Sanne

Mijn naam is Sanne. Ik ben getrouwd heb drie volwassen kinderen en ben 53 jaar oud. Sinds ik in de overgang was had ik erg veel last van vaginale schimmels. Ik had veel witte afscheidingen en na de seks had ik een branderig gevoel in mijn vagina wat beslist niet prettig was.

 

Mijn huisarts adviseerde mij canesten en dit hielp ook in het begin. Na enkele weken begon opnieuw het branderige en jeukende gevoel en mijn schaamlippen waren rood en gezwollen. Ik schaamde mij kapot. Een natuurarts maakte mij erop attent dat mijn zuur basen evenwicht verstoord zou kunnen zijn. Ik had hier nog nooit van gehoord maar ben op internet verder gaan zoeken. Ik heb toen op een website basische tabletten gekocht en heb mijn voeding veranderd.

 

Nu let ik heel goed op dat mijn voeding minder zuurvormend is. De schimmel is sinds enige tijd verdwenen en ik heb weer een normaal intiem leven.  

 

Lees meer over candida en verzuring >>>

Vragen over uw zuur-base balans?

 

Heeft u vragen over het zuur-base evenwicht of wilt u gratis advies van onze ontzuringsdeskundigen? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 1 werkdag terug.